Båtturer

Karlskrona har en fantastisk skärgård väl värd att visa upp. Under sommaren är det många företag som bokar hela båten för en tur tillsammans med gäster och anställda. Oftast med hämtning på en plats och avsläpp i närheten av någon av stans restauranger. Bokar du båten för en rundtur brukar vi rekommendera att du även tar kontakt med Kulturkompaniet i Blekinge som är duktiga guider. 

Askspridning och sjöbegravning

Det är även möjligt att boka hela båten för sjöbegravning och askspridning, för att transportera bröllops- och festgäster eller en tur till Sveriges sydostligaste plats, Utklippan. En speciell plats att besöka med sin sälkoloni som du ser från klipporna bakom fyren. 

Båtar och pris

SeaTwin och Sjöbjörn har tillstånd att ta 12 passagerare, oavsett ålder på passagerare, och det går både att sitta skyddad i hytt eller att gå ut på akterdäck. SeaFly är vår minsta båt och tar 3-4 passagerare.

Priset är beroende på vilken båt som används och förstås vart ni tänkt åka. Avgift kan tillkomma för körningar kvällar, nätter och helger. Tänk på att tiden räknas från det att vi lämnar vår brygga till det att vi återvänder till vår egen brygga.

Fråga oss gärna om pris via e-post. Vi är ofta ute på sjön och via telefon kan vi därför bara ge riktpriser. 

 

Boka tur