Sjötaxi

 

Karlskrona har en fantastisk skärgård med många fina besöksmål. Undangömda badvikar, vacker natur, trånga sund och öppet hav i en härlig blandning. Ta med dig egen matkorg och stanna ute en hel dag, eller besök någon av skärgårdens restauranger och stanna en stund extra för ett besök på någon av öarna. Utklippan till exempel, som är Sveriges sydostligaste plats, är en speciell plats att besöka och där finns också en sälkoloni att beundra.

Våra båtar är rymliga och du har alltid möjlighet att sitta väderskyddad ombord och vi hjälper gärna till med tips på bra ställen att göra strandhugg.

Vi jobbar också med företagsevent, bröllop och guidade turer. I alla väder och i livets alla skeden finns vi på sjön för dig. Vi har också stor vana av sjöbegravningar med askspridning.

Båtarna tar 12 passagerare oavsett ålder på passagerare och det går både att sitta skyddad i hytt och att gå ut på akterdäck.

Minsta pris är 1 475 SEK/timmen exkl moms. Avgift kan tillkomma för körningar kvällar, nätter och helger. Tänk på att tiden räknas från det att vi lämnar vår brygga till det att vi återvänder till vår egen brygga.

Fråga oss gärna om pris via mail. Vi är ofta ute på sjön och via telefon kan vi därför bara ge riktpriser. 

 

Boka tur