Sjötjänst

Vi på Karlskrona Sjötjänst har lång erfarenhet av att jobba med olika uppdrag på sjön, ja både på och vid vattnet. Vårt arbetsområde är brett och vi gör allt från att köra maskindelar till ankarliggare, som att leta bojar som drivit ut till havs. Frågar du oss vad vi gör svarar vi ”vad behöver du hjälp med?”. Det mesta brukar gå att lösa. 

Fartyg som angör Karlskrona behöver många gånger hjälp med trossföringen, då står vi på kajen och tar emot. Utrustade med tydliga varsel/skyddskläder och VHF kan vi göra jobb även i andra hamnar.

Med vår arbetsbåt Sjöbjörn bogserar vi båtar, bryggor och sjöledningar. Vår minsta båt, Sjövägen, används bland annat för beredskapsuppdrag i samarbete med Fortifikationsverket. Den används även vid bogsering och trossföring. Det senaste tillskottet av båtar är SeaTwin, en lite större båt som används vid tillsyn av Utklippan, i samband med tumlarbojar och andra stora uppdrag. Den har plats för 12 passagerare och kan därför även användas vid persontransporter.

Vi har också erfarenhet av att jobba i och med stora organisationer och företag. Vindkraftsparker är ett exempel på detta.

Hemmahamn är Karlskrona men vi jobbar där du behöver oss.

 

Boka jobb